Companie

Echipa noastra este formata din oameni tehnici cu experienta, foarte pasionati de domeniul si munca lor. Suntem specializati in dezvoltare software si administrarea sistemelor si retelelor, avand ca platforma principala sistemele Linux/Unix. Cunostintele noastre ne permit oferirea de consultanta, servicii conexe si de solutii informatice la cheie.

Folosim, dezvoltam si implementam solutii bazate pe Linux si Open Source iar scopul nostru final este acela de a va ajuta sa ajungeti la nivelul de functionalitate dorit, la un pret decent, dar in conditii tehnice extraordinare. Certificarile echipei va asigura ca oferim servicii de calitate cu o inalta nota de profesionalism.

Serviciile noastre sunt conforme cu cele mai exigente standarde de securitate informatica. Structura interna a companiei cit si modul unic de abordare pentru fiecare proiect ne permit sa furnizam solutii de cea mai buna calitate intr-un timp foarte scurt.

Ne bazam pe o infrastructura IT de varf, o organizare interna bine structurata si o serie de procese documentate si implementate la toate nivelele operative.

Punctele noastre cheie

  • Profesionalism si organizare.
  • Cel mai bun raport calitate/pret.
  • Oferim solutii de ultima ora.
  • Suport tehnic permanent.
  • Servicii IT complete, incepand de la administrare de servere sau de retea si terminand cu solutii web sau consultanta Linux sau UNIX.