Externalizare IT

Rolul nostru este de a contribui la cresterea afacerii dvs. folosindu-ne experienta si propunand cele mai bune solutii in scopul cresterii eficientei si a productivitatii, de a asigura stabilitatea afacerii dvs oferind servicii garantate contractual din punct de vedere al securitatii, al protectiei informatiei si al operarii eficiente si neintrerupte, oferind continuitate intr-un domeniu cu o continua miscare a resurselor umane si punandu-va la dispozitie personalul nostru calificat.

Pe piata IT din Romania termenul de externalizare IT este foarte putin cunoscut. Majoritatea companiilor romanesti mici si mijlocii prefera sa angajeze o persoana care sa administreze reteaua lor interna de calculatoare fara a evalua posibilitatea de a cere serviciile unei companii specializate. Aceasta abordare aduce, de cele mai multe ori, dezavantaje majore legate de pregatirea tehnica a administratorului retelei precum si de costurile implicate de acest tip de administrare. O companie specializata in externalizare in IT aduce costuri scazute si solutii tehnice bazate pe experienta unei intregi echipe.

Pentru prevenirea si depasirea unor situatii de functionare defectuoasa a retelelor, compania noastra ofera servicii complete hardware si software. Aceste servicii acopera instalari de sisteme complexe - servere de mail, baze de date, servere web, solutii antivirus, anti spam, anti phishing - precum si elemente de administrare de rutina, cum ar fi instalari / update-uri software, audit zilnic de securitate, mentenanta, modificari / adaugari zone DNS.

Pentru toate contractele de externalizare pe care le incheiem, oferim un audit de securitate gratuit al retelei / serverului clientului. Pe baza lui se fac recomandari legate de parole, acces la resurse, acces la retea, antivirusi, politica antispam sau politici de securitate. In functie de nivelul de securitate dorit de client, aceste recomandari sunt implementate de catre inginerii nostri de sistem.