Solutii de securitate

Securitatea informatica este deseori un apect marginalizat si care implica riscuri majore pentru dezvoltarea si siguranta afacerii unei firme sau persoane. Desi multi considera ca confidentialitatea datelor gestionate este un domeniu aplicabil doar guvernelor sau marilor corporatii, totusi pentru oricine ar fi neplacut ca documentele pesonale, email-urile, etc. sa fie accesate de persoane rau-voitoare.

Internetul este o structura deschisa la care se poate conecta un numar mare de calculatoare, fiind deci greu de controlat. De aceea putem vorbi de vulnerabilitatea retelelor, manifestata pe variate planuri. Un aspect crucial al retelelor de calculatoare, in special al comunicatiilor prin internet, il constituie securitatea informatiilor. Nevoia de securitate si de autenticitate apare la toate nivelurile arhitecturale ale retelelor.

Pentru protectia dumneavoastra, noi va asiguram servicii de testare si remediere a vulnerabilitatilor existente. In conditiile in care securitatea informatica unul din domeniile cele mai dinamice, unde zilnic sunt descoperite noi brese de securitate, si se duce o lupta continua intre cele doua tabere - a dezvoltatorilor de software pe de o parte si cea a hackerilor pe cealalta parte, concluzia este una singura: Securitatea nu mai poate fi neglijata!

Dintre serviciile de securitate pe care le oferim enumeram:

  • Teste de penetrare si audit de securitate
  • Identificarea si inlaturarea serviciilor/software-ului care prezinta riscuri din punct de vedere al securitatii.
  • Proiectare si integrare sisteme de detectie a intrusilor cu optiuni de blocare + alerte prin SMS sau Mail.
  • Securizare, optimizare si eliminare bug-uri in php, httpd, mysql, kernel, daemoni si serviciul DNS
  • Proiectare si implementare firewall personalizat cu filtre dinamice in functie de serviciile rulate.
  • Proiectare si implementare sisteme anti exploit, scannere, rootkit-uri
  • Proiectare si implementare sistem blocare dinamica a atacurilor (Mitigare atacuri DDoS).