Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul web www.linux-security.ro. Accesarea si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii, precum si tuturor legilor aplicabile. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Compania Linux Security Group isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod, oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a companiei Linux Security Group si este aparat de legile pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.linux-security.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea scrisa a reprezentantilor Linux Security Group. Exceptie de la aceasta regula o constituie siglele cu tehnologiile folosite cat si siglele FreeBSD, Linux, HP, Dell, IBM, Cisco Systems si Juniper.