Solutii WEB

Departamentul nostru de dezvoltare web va ofera toate serviciile necesare pentru ca prezenta firmei dumneavoastra pe Internet sa fie una eficienta si profitabila si sa oferim suport la cel mai inalt nivel. Pentru a obtine asta, combinam experienta si creativitatea noastra cu cele mai noi si eficiente tehnologii web.

O prezenta puternica pe Internet a devenit o necesitate pentru orice firma care se respecta. Tot mai multe firme isi fac simtita prezenta pe Internet in fiecare zi! Cel mai important motiv pentru ca firma dumneavoastra sa fie prezenta pe Internet este atragerea de clienti noi si implicit marirea vanzarilor, iar prin intermediul unui web site veti putea face asta. Veti putea sa va prezentati produsele si serviciile oamenilor din intreaga lume, avand astfel acces la piete noi la care nu ati putea ajunge in alte moduri.

Rolul unui site web de prezentare al companiei dumneavoastra:

  • Componenta cea mai vizibila a brandului dvs. Indiferent de unde a auzit de dvs, un client va ajunge sigur pe site-ul web al firmei. Este singurul loc de unde poate afla informatii detaliate si complete despre afacerea dvs.Daca site-ul ii va face o impresie negativa (fie ca din punct de vedere al imaginii, sau al lipsei de informatii utile), mai mult ca sigur ca nu il veti convinge sa faca afaceri cu dvs.
  • Contact direct cu clientii dvs. Un client bun este un client care revine. De aceea site-ul dvs trebuie sa mentina viu interesul acestor clienti, pentru a-i determina sa continue relatia de afaceri cu dvs.Prin intermediul site-ului sau al newsletterului va puteti anunta clientii despre noile servicii sau produse pe care le oferiti, in ce directii se dezvolta firma dvs, etc ...
  • O metoda eficienta, ieftina si rapida de a colecta feedback si a de a lua decizii informate. Parerea clientilor dvs cu privire la serviciile sau produsele pe care le oferiti, este cea mai avizata. Ei sunt cei care va pot oferi sugestii de imbunatatire sau de lansare a unora noi, iar prin site-ul dvs puteti cere si centraliza aceste opinii in cel mai rapid si mai ieftin mod cu putinta.
  • Posibilitatea de a oferi suport tehnic in mod eficient - suportul tehnic online este mult mai eficient si mai profitabil pentru dvs decat cel oferit telefonic. O mare parte din problemele clientilor pot fi rezolvate fara a fi nevoie de convorbiri telefonice interminabile, daca oferiti o lista de probleme tipice cu rezorvarile aferente si un sistem bine pus la punct de raportare si urmarire a problemelor (ticketing)
  • Un instrument educational si de documentare - puteti oferi clientilor pe langa informatiile de baza despre afacerea dvs, o intreaga platforma informationala in domeniul in care activati.
  • Concluzia? Site-ul de prezentare al firmei nu este doar un alt mod de a va face reclama. Realizat si folosit cum trebuie, poate deveni un instrument de afaceri foarte puternic.
Pentru a solicita o cotatie de pret va rugam sa ne contactati